Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Dybderens

45 min. kr. 525,-

Denne behandling starter med en dobbelt afrensning. Huden exfolieres efterfulgt af en dybderens, hvor eventuelle urenheder fjernes. Til slut tonic, dybdegående serum samt øjen- og dagcreme

Teenager - behandling - under 18 år

45 min. kr. 425,-

Denne behandling starter med en dobbelt afrensning. Huden exfolieres efterfulgt af en dybderens, hvor eventuelle urenheder fjernes. Til slut tonic, dybdegående serum samt øjen- og dagcreme.

Luksus ansigtsbehandling

60 min. kr. 575,-

Denne klassiske ansigtsbehandling er specielt til dig, som udover en dybderensende behandling ønsker lidt mere luksus. Passer perfekt til såvel mænd som kvinder. Behandlingen starter med at evt. øjenmake-up fjernes efterfulgt af en grundig dobbelt afrensning af huden. Huden exfolieres for at fjerne døde hudceller og for at frembringe en blød hud med glød. Derefter en dybderens efterfulgt af en afstressende europæisk ansigtsmassage inkl. hals nakke og skuldre. Afsluttende øjen- og ansigtsmaske, efterfulgt af tonic, dybdegående serum og cremer.

Deluxe ansigtsbehandling

80 min. kr. 695,-

Denne fantastiske behandling til den kræsne kvinde som ønsker ren luksus. Behandlingen starter med en afstressende rygmassage. Derefter fjernes evt. øjenmake-up. Efterfulgt af en grundig dobbelt afrensning af huden. Huden exfolieres for at fjerne døde hudceller og for at frembringe en blød hud med glød. Derefter en dybderens efterfulgt af en afstressende europæisk ansigtsmassage inkl. hals nakke og skuldre. Afsluttende øjen- og ansigtsmaske, samtidig med en afspændende håndmassage, efterfulgt af tonic, dybdegående serum og cremer som fugter, opstrammer og beskytter.

Diamantslibning

60 min. kr. 575,-

Diamantslibningen er en ansigtsbehandling, hvor det øverste lag hud, de døde hud- celler nænsomt slibes af med ægte diamanter og samtidig suges af med undertryk der stimulerer blodcirkulationen og giver lymfe drænage. Mindsker urenheder, ar, rynker, fine linier og rynker, pigmentforandringer, celluite og strækmærker.

En enkelt behandling giver tydelige og mærkbart resultat, men der kan varmt anbefales en kur på 4-7 behandlinger over en periode. Pris pr. behandling kr. 525,-

Anti-age behandling m/AHA pensling

45 min - kr. 595,-

Fantastisk og meget dybdegående anti-age pensling med produkter fra Elizabeth Arden PRO. Kræver 14 dages forberedende behandling med hjemmeprodukter.

Intracutical behnandling (den orginale madonna behandl.)

60 min - kr. 950,-

Den ægte Madonna behandling:

Hvis du ønsker en oxygenbehandling som Madonna, Jenifer Lopez og alle andre stjerner, så skal du vælge denne behandling.Huden stråler og er bliver tykkere, mærkbart opstrammet og rynker vil være mindre synlige. Kan kombineres med diamantslibning til kr. 200.-