Behandlinger

Neglepleje

Spamanicure

30 min. kr. 399.-

Plejende manicure beriget med vitaminer og terapeutiske ingredienser. Som er nøje Udvalgt, for at sikre det bedst muligt resultat som kommer tør hud og negle til livs.

Behandlingen starter med det skønneste styrkende varm-olie bad som fugter og blød- og smidiggør dine negle og hud i dybden. Hænder exfolieres for at polere nænsomt og pleje huden i dybden. Neglebånd skubbes og plejes, neglen files i facon og poleres. Efter- fulgt af en fantastisk håndmassage i en super effektiv og luksuriøs håndmaske som re- ducerer synlige ældningstegn, indkapsler og fugter og plejer i dybden. Linier og rynker glattes ud og syner mindre. Behandlingen afsluttes med en rig og nærende og genop- byggende og en fugtgivende håndcreme, efterfulgt af en plejende negleolie

Spapedicure

45 min. kr. 450,-

Plejende pedicure er en foryngende ”ansigtsbehandling” til fødderne. Effektiv og kærlig pleje via en række eksklusive aromatiske planteekstrakter.

Behandlingen starter med et skønt aromaterapeutisk, rensende, blødgørende og fugtgivende fodbad. Efterfulgt af en ultimativ mineral peeling som gør huden blød, glat og smidig samt forebygger ældning i huden. Neglebånd skubbes og plejes, neglen files i facon og poleres, samt fjernelse af evt. hård hud. Behandlingen afsluttes med en fod- massage, den perfekte blødgørende afslutning.

Franske negle på fusser

kr. 399,-

Udføres med CND Brisa gele, som er en hypoallegen, lugtfri gele som er meget holdbar.

Rep. af enkelt negl

kr. 125,-

Udføres med CND Brisa gele, som er en hypoallegen, lugtfri gele som er meget holdbar.

Schell lak - farvet

kr. 299,-

Schell lak - Fransk

kr. 350,-

Schell lak - Aftagning i forbindelse med ny schell lak

kr. 175,-

Schelle lak - Aftagning
kr. 225,-